رشتههای سینمایی
رشتههای پرطرفدار حوزه هنری، هنرهای نمایشی مانند بازیگری، نویسندگی، کارگردانی، تصویربرداری، گریم و … است. بازیگری رشتهای از هنر است که با ترکیب استعداد فرد و دیگر دانشها جادوی بینظیری را برای چشم مخاطب ایجاد میکند. کارگردانی هم در واقع شکلدهنده این اثر زیبا و بینظیر است. سینما و هنرهای نمایشی علاوه بر بازیگری و فعالیتهای نمایشی شامل دیگر فعالیتها نیز است. ورود به رشته سینما کار راحتی نیست و عوامل مثبت و منفی زیادی ممکن است در مسیر هنرجو قرار بگیرد. عوامل منفی مانند مافیای سینما، حاشیهسازی، موجهای کلیشههای، دستمزد نامناسب و … نیز میتواند ورود به رشته سینما را بسیار سخت کنند. علاقهمندان نوشته ابتدا باید مسیر شروع را پیدا کرده و سپس موسسه آزاد سینمایی مناسب را پیدا کنند.
نحوه ورود به بازیگری
سه روش برای مدرسه بازیگری وجود دارد که شامل تحصیلات دانشگاهی، خودساخته و خودآموز و ثبتنام در موسسه آزاد سینمایی تهران میشود. برای ورود به این عرصه هنری تحصیلات دانشگاهی تأثیر زیادی دارد و میتواند در شکوفایی استعداد و رشد هنرجو بسیار موثر باشد. اگر شرایط مناسب تحصیل برای فردی وجود داشت، اولویت باید تحصیل در دانشگاههای معتبر کشور در رشته موردنظر باشد. به سینما هنر هفتم هم گفته میشود که در واقع یک هنر است که در آن با ترکیب تصویر و صدا یک مفهوم را منتقل میکنند.
ورود به عرصه سینما از طریق مراکز آموزشی
افرادی که به هنرهای نمایشی علاقه داشته باشند؛ اما امکان تحصیلات دانشگاهی برای آنها وجود نداشته باشد، در این صورت ثبتنام در موسسه سینمایی بهترین گزینه هستند. در این مرحله برای ادامه مسیر سوالی که برای هنرجو پیش میآید، این است که بهترین کلاس دوره بازیگری متعلق به کدام آموزشگاه است و چگونه باید یک آموزشگاه مناسب را تشخیص دهند. هنرجویانی که به دنبال کلاس بازیگری یا مربوط به سایر رشتهها مانند: تصویربرداری، گریم، کارگردانی و .. مناسب هستند، باید هنگام انتخاب آموزشگاه به یک سری نکات مهم مانند امکانات و تجهیزات آموزشگاه مکان جغرافیایی استادان آموزشگاه و فضای آموزشی توجه کنند.
انتخاب یک آموزشگاه سینمایی مناسب
فقط نام یک آموزشگاه یا استاد آموزشگاه ممکن است برای شناخت کامل آموزشگاه و کیفیت آن کافی نباشد. هر آموزشگاهی فاکتورهای مخصوص به خود را دارد که آن را نسبت به دیگر آموزشگاهها متفاوت میکند. ممکن است آموزش تئوری در هر آموزشگاهی با هم متفاوت باشد. چرا که هر استادی روش تدریس مخصوص به خود را دارد. اما اکثر آموزشگاههای دارای مجوز ارشاد سرفصلهای مشخصی را آموزش دارند. موسسه آزاد سینمایی حرفهای معمولا دارای پلاتو یا همان بلک باکس برای تمرین اجراهای نمایشی هنری نیز هستند. یکی از بهترین گزینهها برای گذراندن دورههای سینمایی مانند: فیلمبرداری، بازیگری و … موسسه فرهنگی هنری پلان است.
موسسه فرهنگی هنری پلان
دورههای تئاتر و سینما در آموزشگاه پلان معمولا در چهار سطح مقدماتی میانی تکمیلی و پیشرفته ارائه میشوند. هر ترم از این دورهها معمولا ۱۲ یا ۲۴ جلسه اسب که ساعت هر جلسه باتوجهبه گروه بودن یا خصوصیبودن دوره موردنظر متغیر است. این دورهها عبارتاند از:
- کارگردانی
- بازیگری بزرگسال
- تدوین
- فیلمنامهنویسی
- گریم
- تصویربرداری
موسسه پلان دارای مجوز ارشاد بوده و سرفصلهای آموزشی آن با وزارت ارشاد است. این موسسه فرهنگی پلان دارای یک پلاتو ۳۷ متری باتوجهبه نیاز هنرجویان عایقبندیشده تا صدای محیط را کنترل کند. هنرجویان معمولا برای نیاز به یک محیط عایق صدا مانند پلاتو دارند. آموزشگاه در کلاسهای آموزشی خود از تجهیزات صوتی و تصویری بهروز دنیا استفاده میکند و امکان نمایش فیلمهای مختلف صدای ریز در کلاسهای آموزشی نیز وجود دارد. هنرجویانی که علاقه به شرکت دورههای سینمایی را دارند باید یک موسسه آزاد سینمایی تهران را انتخاب کنند که نیازهای آنان را پاسخگو باشد.
کلام آخر
هنرجویانی که یکی از رشتههای مربوط به سینما را انتخاب میکنند، نیاز به راهنمایی استادان و تجهیزات مناسب و منابع معتبر برای یادگیری دارند. هر کدام از این رشتهها مانند تصویربرداری، گریم، بازیگری و… نیاز به امکانات مخصوص به خود را دارند. برای همین باید مکانی را برای تمرین و استادانی باتجربه را برای یادگیری پیدا کرد. موسسه پلان یک موسسه آزاد سینمایی در تهران است که بیشتر نیازهای یک هنرجو را برطرف میکند.
ثبت ديدگاه