آموزش حرفه سینمایی
سینما و حرفه بازیگری یکی از جادوهای فریبنده در رشته هنر محسوب میشود و از پرطرفدارترین بخشهای هنری و در رشتههای هنرهای نمایشی است. بازیگری رویای شیرین و پر از تجملات و بسیار چشمگیر برای بیشتر جوانان به شمار میرود که با هنر و استعداد و ذوق ترکیب شده و یک علم جادویی را در چشم مخاطب خلق میکنند. موسسه آزاد سینمایی زیر نظر وزارت ارشاد سعی دارد، هنرهای نمایشی و سینما و گسترهای از هنرهای دیگر را طبق ضوابط و اساس اصلی به جوانان آموزش دهد. هنر سینما و نمایش از هنرهایی محسوب میشود که واردشدن به آن بهسادگی امکانپذیر نیست.
معرفی بهترین رشته هنرهای نمایشی، سینمایی و بازیگری
اگر فردی امکان ادامه تحصیل و واردشدن به مراکز علمی آموزشی را دارد، باید آن را در اولویت قرار دهد. در عرصه هنرنمایش گرایشهای متنوعی وجود دارد؛ مانند تئاتر، بازیگری، نویسندگی، کارگردانی، دوبلاژ، طراحی صحنه، گویندگی و… زیرا سینما هنر هفتم نامیده شده و هنری است که تصویر را ضبط و با صدا ترکیب میکند تا یک مفهوم درست و ویژه را به مخاطب ارائه کند. این رشته هنری با دیگر رشتههای هنری مرتبط بوده و از آنها بهرهمند میشود.
در اصل سینما یک مجموعهای است که تصویرها و صداها را طوری طراحی میکنند که برای رعایت اصول و قوانین هدف خاصی را دنبال میکند و یک فکر و تفکر را به مخاطب عرضه میکند. در این رشته هنرمندان از بدن و بیان در مرحله اول و از خلاقیت و بهرمندی از دانش بهروز، امکانات، تکنولوژی یک اثری را خلق میکنند. برای تبدیلشدن به یک هنرمند و خلق آثار برتر میتوانید در موسسه آزاد سینمایی زیر نظر وزارت ارشاد که در شرق تهران واقع است ثبتنام کرده و دورههای آن را ادامه دهید.
آموزش سینما و تئاتر چند دسته است؟
برای اینکه بدانید در آموزشگاه و موسسه آزاد سینمایی زیر نظر وزارت ارشاد آموزشها چند دسته هستند و چه آموزشهایی نیاز به یادگیری دارند، باید گفت که به دودسته تقسیم میشوند آموزش تئوری و عملی.
آموزش تئوری سینما و تئاتر بهصورت حرفهای
علاقه جوانان به سینما و تئاتر موجب شده رشتههایی در دانشگاه برای بیشترشدن دانش و مهارت هنرجویان ارائه شود. علاقهمندان از مبانی تئوری برای یادگیری و آشنایی با اصول و حرفهای شدن استفاده میکنند. آموزشگاهها و دانشگاههای معتبری که دارای مجوزهای لازم هستند، سعی میکنند روند آموزش تئاتر و سینما را به علاقهمندان این حرفه آسانتر کنند و از جمله مبانی که تئوری آموزش داده میشود شامل موارد زیر است:
- آشنایی با اصول و قواعد بازیگری
- شناختن تاریخ سینمای ایران و جهان
- آشنایی با کارگردان و کارگردانی
- آشناشدن با طرز صحیح تلفظ کلمات در یادگیری
- شناختن شیوههای پرورش هوش هیجانی و افزایش قدرت تخیل
- آشنایی با اصول و فنون فن بیان
- شناختن اصول قدرت صدا
- آشنایی با کلیه عوامل نمایش
- شناسایی اصول شخصیتشناسی و ابعاد شخصیت
آموزش عملی حرفه سینما
دسته دوم آموزش سینما مربوط به آموزشهای عملی و تجربی میشود که قسمتی از هم هستند و میتوان با تماشای آثار برتر سینمایی و حتی حضور در پروژهها در دوره های تجربی را کسب کرد. بعضی از این دورههای آموزش عملی را در مرکز آموزش تدریس میکنند. این موارد شامل موارد زیر میشوند:
- آموزش بداهه گویی
- حضور در جریان تولید یک اثر
- حضور در یک فیلم کوتاه
- آموزش نحوه اجرا در صحنه
یکی از آموزشهای عملی میتواند حضورپیداکردن در یک فیلم کوتاه باشد که میتواند خلاقیت یک هنرجو را تقویت کرده و اگر در تولید یک اثر حضور پیدا کند، موجب یادگیری تکنیکهای به کار برده شده در این طرح شده و حتی با نحوه مدیریت تیم هم آشنایی پیدا میکند.
کلام پایانی
هنر سینما دارای تخصصهای زیادی است که هرکدام برای یادگیری نیازمند دورههای آموزشی و حرفهای هستند. برای اینکه هنرجویان علاقهمند با تخصصهای حرفهای سینما آشنا شوند، باید به موسسه آزاد سینمایی زیر نظر وزارت ارشاد است، مراجعه کنند. یکی از این موسسهها، موسسه سینمایی پلان است که مجهز بهتمامی دورههای تخصصی سینما و تئاتر بوده و دارای اساتید حرفهای برای آموزش است.
ثبت ديدگاه